Soturimunkin perintö – äänikirja tulossa 12.10.2022

Mihin hävisi Soturimunkin perintö -blogini? Se kasvoi, laajentui ja muutti muotoaan. Blogistani tulee äänikirja, jonka juonitiivistelmä on alla:

Suomalainen lääkäri Joonas Tolvanen on harjoitellut Shaolin kung-futa Kiinassa lukiolaisesta lähtien. Nyt hän on jälleen matkustanut Kiinaan, mutta palavin intohimo lajia kohtaan alkaa jo hiipua. Mitä tehdä seuraavaksi, kun jokainen Kiinan-matka tuntuu voivan olla viimeinen?

Tällä kertaa arki kung-fu-mestari Shifun kanssa menee kuitenkin täysin uusiksi, kun koululle saapuu uusi oppilas, saksalainen Samuel. Samuelin into saa Joonaksenkin syttymään taas harjoittelusta. Yhteiselo ei kuitenkaan jatku ongelmitta. Nopeasti syventynyt ystävyys on vaarassa katketa kokonaan – tai aiheuttaa molemmille pysyviä vammoja.

Soturimunkin perintö kuvaa Tolvasen värikkäitä kokemuksia Kiinan-matkoilla ja muualla maailmalla. Kung-fu-harjoittelun lisäksi hän joutuu kaksintaisteluun Ninjapojan kanssa, unissakävelee alasti päivystyssairaalan käytävillä ja oppii arvokkaita elämänohjeita entiseltä gangsterilta.

Äänikirja julkaistaan 12.10.2022. Voit kuunnella äänikirjan suurimmista äänikirjapalveluista ja sen lisäksi voit ostaa sen eri kirjakaupoista. Esim. täältä.

Mitä ajatuksia äänikirjani herättää sinussa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: