Soturimunkin oppipojan äänikirja on julkaistu, Turvapaikanhakija-kirja on viivästynyt ja uusi lastenkirja on tulossa syyskuussa 2022

Hei!

Olen saanut paljon kyselyitä kirjastani Turvapaikanhakija. Kirjan piti tulla markkinoille jo vuonna 2021, mutta kyseinen teos viivästyi minusta riippumattomista syistä. Pahoittelen viivästymistä etenkin heiltä, jotka ovat ennakkotilanneet kirjani. Toivon mukaan kirja julkaistaan tämän vuoden aikana. Kirjan tarkempi julkaisuajankohta ei ole minun päätettävissäni valitettavasti.

On minulla hyviäkin uutisia. Olen kirjoittanut lastenkirjasarjani kolmannen osan, joka julkaistaan syyskuussa 2022. Kirjan nimi on Kultaisen tikarin salaisuus. Teos jatkaa Otavan julkaisemaa lastenkirjasarjaa, jonka aiemmat osat ovat nimeltään Jademiekan arvoitus ja Puunaamioiden kirous. Kuvittajana jatkaa loistava Janne Kukkonen. Mielestäni tästä kolmannesta osasta tuli paras osa näistä kolmesta.

Näiden uutisten lisäksi haluan kertoa, että Soturimunkin oppipojasta on julkaistu äänikirja. Kyseinen teos löytyy suurimmista äänikirjapalveluista ja se on tilattavissa myös netin kirjakaupoista. Toivottavasti tykkäätte teoksesta!

Mukavaa keväänjatkoa kaikille.

Joonas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: